Varieté Wunderbar

Arrangörsinfo!

Recensioner

Foto från föreställningen

Artistbilder

Titta på Wunderbars affisch

Varieté Vauduvills startsida

eldkonst

JA JÄDRAR!

Inte någonsin har södra Sverige upplevt en sådan höst som denna, 2006! Det kan med säkerhet sägas nu, för det är hösten när Varieté Wunderbar lyckliggör skånska män, kvinnor och barn.
Det är hösten när Varieté Wunderbar presenterar några exklusiva föreställningar på turné i södra Sverige.
Och detta, mina damer och herrar, har aldrig tidigare hänt!

De flesta undrar säkert med rätta: Vad är då Varieté Wunderbar? Ett tappert försök att beskriva det obeskrivliga skulle kunna låta som följer: Den mest fullmatade föreställning som kommit folk till del sedan Varieté Vauduvill turnerade med sina unika föreställningar. Den mest magiska tilldragelse i denna landsända på generationer. Det mest musikaliska, komiska och glamourösa evenemang som erbjudits under detta sekel.
Den utvalda skara som lyckas komma över en biljett kommer att bära på minnen för livet. Till exempel får de se den Clairvoyanta och Förtjusande Fakirladyn Fröken Peggy och hennes Charmante och Urstarke Partner, Utbrytarprinsen och Pratkvarnen Georg.
De bedåras av Frk Fenix, den Orädda och Graciösa Betvingerskan Av Elementen.
De häpnar vid mötet med den Dubbelt Prisbelönta och Hänförande Magikern Miss Malin N
och den legendariske Prof. Orlando Kurioso.
De näst intill faller i trance vid kontakten med de Omnipotenta och Ultramusikaliska Mästermusikanterna Shortman och Fritzman Players och deras Lilla men Envetna Kapell.

Lägg härtill eldslukning av sobert snitt, multipla magiska manipulationer, hisnande jonglering, illusioner av internationell art, tankeöverföring av kontinental klass, komiska höjdpunkter och kaskader av glittrande överdåd. Samt sist och minst, den Sägenomsusade Soloentertainern Mr Mini själv.

Ingen är för ung. Ingen är för gammal. Då artister från Varieté Vauduvill tillsammans med sina Prisbelönta Hedersgäster slår upp dörrarna för Varieté Wunderbar är aftonen stjärntät, högtrycket rekordartat.

Ja, jädrar, mitt herrskap!
Ingen höst är som denna.

Du kan skicka e-post till oss på adressen: wunderbar@vauduvill.se

Sidan är uppdaterad i september år 2006 © Varieté Vauduvill